Jura Sütőtöklé 100 % cukormentes 1L
Jura Sütőtöklé 100 % cukormentes 1L
1 580 Ft
Egységár: 1 580 Ft / db

Jura Sütőtöklé 100 % cukormentes 1L

1 580 Ft
Egységár: 1 580 Ft / db

+50Ft betétdíj / üveg Friss sütőtökből készült cukormentes sütőtöklé, 100% zöldségtartalommal. 

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Rendelésre

Részletes leírás

Jura Sütőtöklé 100 % cukormentes 

Kiszerelés: 1 liter

+50Ft betétdíj / üveg

Cukormentes sütőtöklé friss sütőtökből, 100% zöldségtartalommal. Nem tartalmaz tartósítószert és hozzáadott cukrokat (természetesen előforduló cukrokat tartalmaz), GMO-mentes, E-szám mentes termék. A specifikációban szereplő adatok 100 g termék tápanyag-összetételére vonatkoznak.

Milyen tápanyagokat tartalmaz a sütőtök?

  • A sütőtök legfontosabb összetevőinek egyike többek között az antioxidánsok (karotinok, C-vitamin). Az antioxidánsok felveszik a harcot a szervezetre káros hatást (gyulladások keletkezése, öregedési folyamatok felgyorsítása, sejtek károsítása stb.) kifejtő szabadgyökökkel szemben, s megerősítik az immunrendszer állóképességét.
  • Ásványi anyag tartalmát tekintve a sütőtök káliumot, kalciumot, nátriumot és vasat is tartalmaz. 
  • A sütőtök fogyasztása különösen ajánlott azoknak, akik dohányoznak/korábban dohányoztak, esetleg dohányzó személlyel élnek együtt. 

Fogyasztási javaslat: 

Az üveg nyitáskor szisszenő hangot ad. Ha nem hall szisszenő hangot, ne fogyassza el. Fogyasztás előtt felrázandó. Felbontás után hűtve tárolja és 1 napon belül fogyassza el.

összetevők

Friss sütőtökből készült zöldséglé 100%

további tudnivalók

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Tárolás: A gyártástól számított 2 évig tiszta, száraz, jól szellőző helyen, 0 °C-tól +25 °C-ig terjedő hőmérsékleten, legfeljebb 75% relatív páratartalom mellett. Óvja a közvetlen napfénytől.  

Forgalmazza: Aprít-Hungary Bt. 

Származási hely: Ukrajna

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Juharszirup Háztartás

Kanadában és Amerikában heteken belül kezdetét veszi a juharfák szüretelése, azaz a „maple sugaring season”: ennek során lecsapolják a juharfák édes nedvét, melyből aztán különféle erősségű juharszirup-fajtákat készítenek. A juharszirup egy természetes édesítőszer, mely kiválóan alkalmas a cukor helyettesítésére - a hagyományos cukorral ellentétben pedig számos értékes tápanyagot tartalmaz. Írásunkban bemutatjuk a juharszirup készítésének különleges folyamatát, ismertetjük a juharszirup-fajták legújabb osztályozását és adunk néhány tippet a finom alapanyag felhasználásához.

Karácsonyi ajándékötletek Egészséges táplálkozás

Cikkünkben folytatjuk azon termékeink felsorolását, melyeket akár karácsonyi ajándékként is adhatunk másoknak. A lista ezalkalommal italkülönlegességeket, ínyenc fűszerkeverékeket és ételízesítőket, prémium minőségű szörpöket és egyéb ételkülönlegességeket tartalmaz. Egyesek szerint minden emberhez a hasán keresztül vezet az út - ha pedig ismerjük az adott illető ízlését, egy különleges finomsággal nem lőhetünk mellé ajándékozás terén! Jó válogatást kívánunk!

Csipkebogyó magliszt Egészséges táplálkozás

A maglisztek magas tápanyagtartalommal rendelkező, sokoldalúan felhasználható élelmiszer-alapanyagok. Természetes módon gluténmentes, funkcionális élelmiszerek, melyek alkalmazásával nem csupán különlegesebbé tehetjük ételeink ízvilágát, de egészségünket is támogathatjuk.