Neera pálma és juharszirup 1 L (Madal Bal)
Neera pálma és juharszirup 1 L (Madal Bal)
15 590 Ft

Neera pálma és juharszirup 1 L (Madal Bal)

15 590 Ft

Tiszta, C-osztályú kanadai juharszirup és délkelet-ázsiai pálmaszirupok keverékéből készült a Neera pálma- és juharszirup.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Rákóczi út

    Átvehető 2025. máj. 3., szombat, nyitás: 8:30

Részletes leírás

Neera pálma és juharszirup (Madal Bal)

Kiszerelés: 1 liter

A Madal Bal Neera szirupot Svájcban fejlesztették ki, tiszta C osztályú kanadai juharszirup és délkelet-ázsiai pálmaszirupok keverékéből. Öt év és ezernyi teszt eredménye az a keverék, amely megfelel a Neera Méregtelenítő és Tisztító Kúra minden kívánalmának.

Ismerjük meg a Neera méregtelenítő kúrát!

A Neera méregtelenítés célja, hogy fokozza a test természetes méregtelenítő képességét. A Magyarországon is közkedvelt Neera kúra számtalan pozitív hatását már sokan tapasztalhatták. A méregtelenítés munka mellett is könnyen elvégezhető, mert nem lép fel fáradtság vagy gyengeségérzés, mivel a kúraital nem más, mint egy folyékony táplálék, mely kiküszöböli az éhségérzetet, és energiát ad a tisztulási folyamatok alatt.

A többféle pálma- és juharfa nedvéből készült Neera sziruppal a test a megfelelő arányban kap meg minden lényeges vitamint és ásványi anyagot, mely energikus működéséhez szükséges.

A frissítő ital javasolt napi fogyasztása: 2 liter.

Intenzív kúra esetén 7 napra elég.

Pozitív hatásai lehetnek:

  • a szervezet megtisztulása a méreganyagoktól
  • testsúlycsökkenés
  • növekvő életerő és vitalitás
  • jobb emésztés
  • pihentetőbb alvás
  • jobb keringés
  • fényes haj és erősebb körmök
  • fokozott ellenálló képesség a betegségekkel szemben
  • csökkent gyógyszerfüggőség
  • a koncentráció javulása és tisztább gondolkodás

Mit érdemes tudni a juharszirupról? A juharfa nedvét észak-amerikai indiánok fedezték fel és kezdték el feldolgozni, majd használni a mindennapi étkezésben.

Az emberi szervezet másképp dolgozza fel a juharszirupot, mint minden más édesítőt, például a kukorica szirupot vagy a közönséges cukrot, ezért kevésbé is terheli a szervezetünket, emellett számos fontos vitamint, aminosavat, ásványi anyagot tartalmaz. 

Használható édesítőszerként: turmixokba, süteményekbe vagy frissítő italként.

Elkészítési javaslat: 1,5dl neeraszirupot, 1,5dl citromlével, 1 mokkáskanálknyi cayenneborssal és 1,7l vízzel keverjen össze. Így egy kellemes ízű és nagyon tápláló italt készíthet.

összetevők

válogatott pálmaszirup (Indonézia, Sri Lanka), prémium minőségű juharszirup (Kanada)

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Articsóka Emésztőrendszer támogatása

Az articsóka ízletes zöldségféle, melyből számos ínyenc fogás és gasztronómiai különlegesség készíthető el. Finom íze és a konyhában való sokoldalú felhasználhatósága mellett ne feledkezzünk meg továbbá értékes hatóanyag-tartalmáról és jótékony hatásairól: az antioxidánsokban és ásványi anyagokban gazdag articsóka támogathatja az emésztést, a szív egészségét és a testsúlycsökkenést.

Immunerősítés gyógynövényekkel Immunerősítés, egészségvédelem

Immunrendszerünk erősségének fenntartásához hatékony segítséget nyújthatnak a gyógynövényekből készült teák, cseppek, szirupok egyéb étrend-kiegészítők. Évszázados hagyománnyal rendelkezik a gyömbér, a bíbor kasvirág (echinacea), a fokhagyma, a citromfű, valamint a csipkebogyó felhasználása: ezek a gyógynövények értékes hatóanyagaiknak köszönhetően fokozzák szervezetünk védekezőképességét a betegségekkel, fertőzésekkel szemben, értékes antioxidáns-tartalmuknak köszönhetően pedig semlegesítik a szabadgyökök káros hatásait.

Karácsony Emésztőrendszer támogatása

A karácsonyi időszakra jellemző, bőséges ünnepi lakomák gyakran kihívás elé állítják az emésztőrendszerünket. A zsíros, nehéz ételek, a cukros desszertek és a gyakori nassolás puffadáshoz, gyomorégéshez és egyéb emésztési zavarokhoz vezethetnek. Nem kell azonban lemondanunk kedvenc finomságainkról ahhoz, hogy megőrizzük emésztésünk egészségét - egy kis előrelátással és néhány hasznos praktikával elkerülhetjük a kellemetlen panaszokat, miközben gondtalanul élvezhetjük az ünnepi időszak ínycsiklandó fogásait és meghitt pillanatait. Lássuk, hogyan készülhetünk fel egészésgünk megőrzésére ebben a különleges időszakban!